Lifting nechirurgical, tratamentul laxitatii cutanate Cutera TITAN

Efectul de lifting se produce prin incalzirea cutanata ce are ca efect contractarea fibrelor de colagen. Pe langa contractia imediata a fibrelor existente se produce si o stimulare a producerii de fibre de colagen noi ce are loc treptat la 3-6 luni de tratament si are ca efect imbunatatirea texturii cutanate, efectul complet fiind atins la un an de zile dupa inceperea tratamentului.

Cui se adreseaza procedura?

Persoanelor de peste 40 de ani , cu aspect de piele lasata, care doresc sa se supuna unor interventii de lifting chirurgical.
Care sunt zonele cele mai frecvent tratate? Fata, decolteu, abdomen. Nu se trateaza zonele cu par (mustata, barba, sprancene) si cu tatuaje. De asemenea necesita atentie zonele tratate cu fillere sau implanturi.

Care este frecventa de aplicare a procedurii? Sedintele pentru astfel de procedura se recomanda a fi facute la interval de 4-6 saptamani, serie de 2-4, apoi sedinte de intretinere la 3-6 luni.

Tratamentele laser Cutera se fac pe baza de programare, lunar, intr-o zi prestabilita cu acordul partenerilor de la Bucuresti, la Centrul Medical Hipocrat (str Sitei nr 18). Informatii suplimentare despre proceduri, rezultate terapeutice, lista de preturi se pot obtine accesand www.cutera.ro.